marți, 16 iunie 2009

Taram de basm

Aproape in fiecare dimineata, cand ma trezesc, deschid televizorul pe unul din programele de stiri. Aflu cu aceasta ocazie ca traiesc intr-un taram de basm cu Elene Cosanzene, balauri bahici Basescieni, pitici pesedisti marca inregistrata Geoana (prostanaci de felul lor) si alte mici vietati (moci, Boci, poci etc) ce isi cauta de lucru printre picioarele celor Baseli (a se citi "mari").
Intre un dus scurt si spalatul dintilor in fata oglinzii aflu din gura unei crainice cu cearcanele acoperite de un strat gros de fard ca Balaurul Base a aruncat din nou, de la 7 leghe departare buzduganul (a se citi "falus") fermecat care s-a oprit taman in ograda Guvernului, exact in usa Bocului.
Povestea continua tragic - hilar, cu accente haotice pe ici pe colo iar eu ma mir ca sunt treaz si nu visez inca intrat adanc in perna mea de puf de papadie.
Azi o sa goagalesc precum un elev silitor in efortul de a ma pregati la istoria antica. Herodot posteaza articole pe blog injurand de mama focului guvernul Chinei si presedintele SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu